JELEN-LÉT STRETCHING ÉS RELAX WORKSHOP  

Pihenjünk meg egy kicsit, engedjük el az egész éves stresszt, lelki megpróbáltatásokat, fizikai nehézségeket, nyomasztó gondolatokat és legyünk egyszerűen csak JELEN! Jelen lenni, annyi, mint nem rágódni a múlton és nem aggódni a jövőn, csak könnyed rezgésben lenni, megélni, hálásnak lenni..

Zárjuk ezt az évet egy egész testet életre keltő, sejtmegújító meridián nyújtással, teremtsünk belső harmóniát fizikai és szellemi szinten, majd figyeljük meg a testünkben végbemenő csodás folyamatokat és adjuk át magunkat ennek az érzésnek, pihenjünk meg.

Ebben a 1,5 órában a kínai meridiánokon végig haladva, intenzív stretchinggel és légzéstechnikával energetizáljuk a testünket, miközben támogatjuk testünk öngyógyító folyamatait. A programot légzéstechnikával és relaxációval zárjuk, ahol már nincs más dolgunk, mint befelé figyelni, kiüríteni elménket és csak a jó rezgésben benne maradni.

Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék.” Lao Ce

Hogyan készülj a workshopra?

  • Ne hagyd otthon a törülközőt, folyadékot, laza, kényelmes sportruházatot!
  • Hagyd otthon a gondokat, a határidőket, a tennivalókat, a negatív gondolatokat, az előző és következő időszak nehézségeit, a szorongást!

Fontos!! A workshop során intenzív, kitartott nyújtógyakorlatokkal, légzéstechnikával (a teljes tüdő és rekesz kapacitás kihasználására törekszünk) hatunk testünk egészére, így a jelentkezés során ezzel mindenképp számoljatok! 

Időpont: SZERVEZÉS ALATT !