Dinamikus stretching és fascialazítás SMR hengerrel workshop.

  • Hallottál már az SMR hengerről, esetleg van is otthon, de nem tudod, hogyan használd helyesen?
  • Szeretnéd egy hosszú fárasztó nap, vagy egy intenzív edzés után fellazítani a feszes szöveteket, oldani az izomcsomókat?
  • Rendszeresen sportolsz, de a bemelegítésre sosincs „időd”?
  • Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan tudsz gyorsan, hatékonyan és energikusan felkészülni a mozgásra?

Mindenek előtt fontos tudnod, hogy a különböző nyújtási technikák alkalmazásánál nem csak az izmokra, hanem az azt körülvevő kötőszövetes elemekre (fasciára, más néven izompólyára) is figyelnünk kell.

Ennek egyik egyszerű és hatékony módja a dinamikus stretching, valamint az SMR hengerrel történő lazítás. Itt tulajdonképpen egy aktív (akár már az adott sportágnak megfelelő specifikus gyakorlatokra épülő) bemelegítésről van szó, melyet az SMR henger segítségével még hatékonyabbá tudunk tenni. Egyrészt felkészítjük a szervezetünket a fokozott fizikai és idegrendszeri terhelésre (neuromuszkuláris kontroll), másrészt a szövetek rugalmasságának növelésével, megelőzhetjük a sérüléseket, illetve fokozhatjuk a sportteljesítményt.

Az SMR hengernek elengedhetetlen szerepe van a sportolást megelőzően és követően, illetve a mindennapi közérzetünk javításában is.

Sajátítsd el Te is ezeket az egyszerű, könnyen kivitelezhető és rendkívül hatékony dinamikus stretching és SMR hengerrel történő fascilazítási technikákat és érezd jól magad a bőrödben (fasciádban)! J

Amire szükséged lesz a WS-on való részvételhez:

Kényelmes sportruházat, törülköző, folyadék és ha van saját hengered, akkor azt is hozd magaddal.

Szeretettel várlak a Dinamikus stretching és SMR hengerrel történő fascialazítás workshopomra, ahol megmutatom mennyi lehetőség rejlik ebben az egyszerű, de annál sokoldalúbb szivacs hengerben!😁

Helyszín és további részletek az Aktuális fül alatt.